Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. ITT Controls - Level Controllers

ITT Controls - Level Controllers

ITT Controls - Level Controllers

Er zijn verschillende niveau controllers beschikbaar. Vloeistofniveau controllers, floatless niveau controllers, pneumatische niveau controllers, oliepeil controllers, automatische niveauregeling controllers, capacitieve niveau controllers, industrieel niveau controllers, geleidende niveau controllers, entry level controllers, dubbele niveau controllers, hoog niveau controllers, waterniveau controllers, eenvoudige automatische water-level controllers, digitale niveau controllers, mini niveau controllers, adaptieve niveau controllers, RF niveau controllers, instrument niveau controllers, lage niveau controllers, ultrasone niveau controllers, slimme level controllers, niet-lineaire en niet-conventionele vloeistofniveau controllers en nog veel meer.

ITT Controls kan u helpen om de juiste niveau controller voor uw toepassing te vinden. Er zijn vele merken in ons assortiment zoals Robertshaw, Emerson, Danfoss, Siemens en McDonnell en Miller die Level Controllers en accesoires aanbieden.

Neem contact op met onze sales afdeling via info@ittcontrols.nl. Verder kunt u ook kijken op onze website voor meer informatie.

Penn Controls

Penn Controls, inmiddels onderdeel van Johnson Controls, ontwerpt en fabriceert  al ruim 125 jaar apparaten voor gebouwen, de automobiel industrie en energieoplossingen. Ook in de petrochemische- en procesindustrie is Penn Controls een bekend merk en kunt u ook voor dit merk terecht bij ITT Controls.

image content

Viessmann Burners

ITT Controls levert produkten en onderdelen van het merk Viessmann. De Viessmann group is een bedrijf wat inmiddels al bijna 100 jaar actief is op het gebied van verwarmingssystemen. Met 24 bedrijven  en verkoopactiviteiten in 74 landen is Viessmann internationaal actief.

image content

Gastechnic

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Gastechnic. In de petrochemische- en procesindustrie zijn deze producten vaak gebruikt en onmisbaar voor ieder AC/CV onderhoudsbedrijf. Het merk op zich bestaat niet meer maar voor veel producten zijn nog onderdelen verkrijgbaar. ITT Controls kan u hierbij helpen.

image content

Remeha Boilers

Remeha is is al sinds begin jaren 50 actief op het gebied ketels voor centrale verwarming. Naast ketels voor vaste brandstoffen ging Remeha ook over op het fabriceren van atmosferische (staande) gasketels, wandgasketels, HR-ketels, oliegestookte ketels,  gasketels, overdruk ketels en overdrukketels met voorzetbrander voor olie en/of gas. ITT Controls levert produkten en onderdelen van Remeha.

image content

Elco Heating Burners

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Elco Heating Solutions. Dit merk ontwikkeld en produceert cv-ketels en warmtepompen. Ook zonne-energie is een specialisme waar Elco Heating zich mee bezig houdt.

image content