Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. ITT Controls - Level Controllers

ITT Controls - Level Controllers

ITT Controls - Level Controllers

Er zijn verschillende niveau controllers beschikbaar. Vloeistofniveau controllers, floatless niveau controllers, pneumatische niveau controllers, oliepeil controllers, automatische niveauregeling controllers, capacitieve niveau controllers, industrieel niveau controllers, geleidende niveau controllers, entry level controllers, dubbele niveau controllers, hoog niveau controllers, waterniveau controllers, eenvoudige automatische water-level controllers, digitale niveau controllers, mini niveau controllers, adaptieve niveau controllers, RF niveau controllers, instrument niveau controllers, lage niveau controllers, ultrasone niveau controllers, slimme level controllers, niet-lineaire en niet-conventionele vloeistofniveau controllers en nog veel meer.

ITT Controls kan u helpen om de juiste niveau controller voor uw toepassing te vinden. Er zijn vele merken in ons assortiment zoals Robertshaw, Emerson, Danfoss, Siemens en McDonnell en Miller die Level Controllers en accesoires aanbieden.

Neem contact op met onze sales afdeling via info@ittcontrols.nl. Verder kunt u ook kijken op onze website voor meer informatie.

Fema Valves

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Fema (Honeywell). Dit merk heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van veiligheidskleppen. In de loop der jaren is dit merk uitgegroeid tot een voorbeeld voor andere partijen. Fema ontwerpt en bouwt gespecialiseerde veiligheidskleppen voor verschillende sectoren zoals de chemie, petrochemie, metallurgie, cryogene en voedingsmiddelenindustrie.

image content

Junkers Boilers

Zoekt u onderdelen of producten van Junkers dan bent u bij ITT Controls aan het juiste adres. Technologie waarop de huidige energiezuinige condensatieketels gebasseerd zijn waren reeds in de 19de eeuw gepatenteerd door professor Hugo Junkers. Daarna werden  door Junkers ook nog de gaswandketel, de modulerende gaswandketel en badverwarmer geintroduceerd.

image content

Ray Heating

Ook voor Ray Heating (Heatray by celmec / Universal Ray) bent u bij ITT Controls aan het juiste adres. Heatray is leider in de markt op het gebied van HVAC producten en levert kwalitatief hoogwaardige energie-efficiënte, aircontrol, verwarming en koeling oplossingen. Naast Heatray zijn Coolheat, Air Control and Celmist ook merken in het assortiment van Celmec.

image content

Jeavons

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Jeavons.

image content

Burkert Controls

Voor meet en regeltechniek is Bürkert een van ’s werelds toonaangevende bedrijven. De producten en systemen van Bürkert dekken een groot deel van het betreffende productieproces en worden breed ingezet in tal van toepassingen. Van brouwerijen, laboratoria voor medische technieken tot de ruimtevaart. Bürkert controls komt met buitengewone oplossingen voor bijzondere problemen. We denken continue verder dan de industrie en dit heeft ze gemaakt tot wie ze zijn. Een van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van meet- en regelsystemen voor vloeistoffen en gassen ter wereld. Dit is dan ook de reden dat Bürkert een belangrijke partner is van ITT Controls. De nadruk wordt gelegd op innovatie en superieure kwaliteit van onze producten. We zijn ongelofelijk flexibel in onze organisatie en processen en bieden complete systeem en applicatie oplossingen die aan specifieke behoeften van de klant voldoen. Voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling stelt Bürkert in staat om met de klant de beste oplossing te vinden zowel vanuit technisch als economisch oogpunt.

image content