Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. ITT Controls - Level Controllers

ITT Controls - Level Controllers

ITT Controls - Level Controllers

Er zijn verschillende niveau controllers beschikbaar. Vloeistofniveau controllers, floatless niveau controllers, pneumatische niveau controllers, oliepeil controllers, automatische niveauregeling controllers, capacitieve niveau controllers, industrieel niveau controllers, geleidende niveau controllers, entry level controllers, dubbele niveau controllers, hoog niveau controllers, waterniveau controllers, eenvoudige automatische water-level controllers, digitale niveau controllers, mini niveau controllers, adaptieve niveau controllers, RF niveau controllers, instrument niveau controllers, lage niveau controllers, ultrasone niveau controllers, slimme level controllers, niet-lineaire en niet-conventionele vloeistofniveau controllers en nog veel meer.

ITT Controls kan u helpen om de juiste niveau controller voor uw toepassing te vinden. Er zijn vele merken in ons assortiment zoals Robertshaw, Emerson, Danfoss, Siemens en McDonnell en Miller die Level Controllers en accesoires aanbieden.

Neem contact op met onze sales afdeling via info@ittcontrols.nl. Verder kunt u ook kijken op onze website voor meer informatie.

Riello Burners

Het italiaanse merk Riello bestaat al sinds begin jaren twintig. De eerste brander van Riello was een brander voor een bakkers oven. In de afgelopen decennia heeft Riello zich ongelofelijk ingezet om hun producten op technologisch en innovatief gebied te verbeteren. Het is dan ook niet vreemd dat ITT Controls producten en onderdelen van Riello adviseert en verkoopt.

image content

Maxitrol

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Maxitrol. Het assortiment van Maxitrol omvat verschillende producten waaronder ook voor de petrochemische- en procesindustrie. Maxitrol (Mertik) zijn marktleiders in het ontwerpen en fabriceren van gas combinatie controllers, gas drukregelaar, electronische gas modulatiesystemen, gas veiligheidsapparaten en gasfilters.

image content

Thyssen Burners

ITT Controls levert produkten en onderdelen van het merk Thyssen (ThyssenKrupp). Dit bedrijf bestaat al sinds 1871 en heeft in de afgelopen deccenia een ongelofelijke transformatie doorgemaakt. Nadat Thyssen en Krupp rond 1980 gefuseerd zijn heeft de groep pas echt een evolutie doorgemaakt. Van twee aparte bedrijven (Thyssen en Krupp) naar een groep met zeven operationele business gebieden onderverdeelt in twee divisies – Materials en Technologieën.

image content

Parker Valves

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Parker Valves. Dit bedrijf wat al bijna 100 jaar bestaat is wereldwijd actief in de olie- en gasindustrie. Parker Hannifin is ’s werelds grootste producent van bewegings- en controlesystemen. Parker heeft een unieke positie in dit segment.

image content

Ray Heating

Ook voor Ray Heating (Heatray by celmec / Universal Ray) bent u bij ITT Controls aan het juiste adres. Heatray is leider in de markt op het gebied van HVAC producten en levert kwalitatief hoogwaardige energie-efficiënte, aircontrol, verwarming en koeling oplossingen. Naast Heatray zijn Coolheat, Air Control and Celmist ook merken in het assortiment van Celmec.

image content